Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

Tänne voi kirjoittaa tarinoita! Julkaisemme aina joka kuukausi mielestämme parhaimman tarinan osiossa Parhaat tarinat! Sama kirjoittaja ei voi päästä kaksi kertaa peräkkäin parhaan tarinan kirjoittajaksi! Jos tarinasi pääsee parhaiden tarinoiden joukkoon, saat 20 kokemuspistettä! Eli eikun kirjoittelemaan!Max 4 arvostelematonta tarina kerrallaan,jotta ei olisi liikaa arvosteltavaa!!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: sinitähti

02.12.2018 16:41
hyvin tiedetty alppitassu huomaan että olet kuulut kuolin tarinani siitä kun hukkuin se on siis levinyt tähän asti ja minulla on salaisuus juuri sinnulle alppitassu jota en voi kertoa vielä. mutta sinnulle on tulossa vielä paljon muutoksia elämääsi.

Yksityinen viesti

02.12.2018 16:38

Nimi: alppitassu

30.10.2018 13:49
kun olin pieni halusin isäni tapaan lähteä ulos pentu tarhasta sillä minussa on samaa verta kun isäni marjanenässä minua harmitaa että äitini hunajalehvä kuoli käärmeen puremaan eikä lehtilampi tehnyt mittään ei siis mittään isäni itki kolme päivää eikä antanut klaanin vanhimpien viedä sitä haudatavaksi. kuulin että sinitähti kuoli kun hän hukkui mutta siitä tässä ei kerrota

Nimi: LumiTassu

22.10.2015 18:51
Saa laittaa

Nimi: Kakkutassu

13.03.2015 17:16
KAKKUA!

Nimi: Salamatassu

13.12.2014 12:26
-Kiitos Aamukaste. Ilman sinua olisin nyt variksenruokaa. Salamatassu sanoi va värähti kun kylmä vesipisara tipahti hänen kuononsa päälle.
-Mitäs nyt tehdään, kun sadekin on tulossa? Aamukaste kysyi ja värähti kun tunsi vesipisaran tippuvan suoraan hänen kyljessään olevaan viiltoon.
-Seuraa minua. Aistin, että myrsky on tulossa.

Sadepisarat paiskasivat heidän kasvojaan.
-Olemmeko jo pian perillä. Aamukaste kysyi kylmästä väristen.
-Ei ole enään pitkä matka, mutta mitä ihmettä turkillesi tapahtui? Salamatassu kysyi ja tuijotti naarasta, jonka turkki liukeni sateeseen ja sen alta paljastui kaunista vaaleaa ja pehmeää turkkia.
-Ei se ollut turkkini höpsö. Kaaduin vain metsässä mutalammikkon.
-Tuolla se on! Salamatassu huudahti silmät sädehtien.
-Tulkaa auttamaan! Salamatassu huusi ja katsoi kuinka Kirkasmarja hyppäsi leirin muurissa olevasta sisäänkäynnistä heitä kohti.
-Teidät pitää saada nopeasti hoitoon. Hän sanoi ja talutti Salamatassun ja Aamukasteen pesällensä.

Nimi: Salamatassu

09.11.2014 10:55
- Inhoan niitä mäyriä! Ne vain tulevat ja... Voi ei oletko kunnossa? Sattuiko sinuun? Mahasi tihkuu verta. Näin kun se mäyrä raateli vatsaasi. Aamukaste kauhisteli.
- Ei hätää kyllä minä pärjään. Salamatassu sanoi ja nousi seisomaan tukevammin, mutta horjahti kivusta.
- Oletko varma?
- Olen kyllä.
- Mitä taistelussa tapahtui? Salamatassu kysyi sillä hän oli mennyt tajuttomaksi kesken taistelun.
- Noh, minä olin kävelemässä metsässä, mutta yhtäkkiä pensaikosta hyökkäsi valtava mäyrä voimakkaat käpälät valmiina iskemään. Väistin nopesti sivulle ja mäyrä syöksyi suoraa ohitseni. Valmistauduin uuteen hyökkäykseen, mutta mäyrä hyppäsikin nopeasti ylitseni. Mäyrä huitaisi ilmassa valtavalla käpälällään selkääni syvän viillon, jos en olisi mennyt matalaksi maata vasten se olisi varmaan repinyt turkkini irti voimakkaalla käpälän iskullaan. Kaaduin maahan kivusta ja mäyrä lähti uuteen hyökkäykseen. Se hyppäsi minua kohti, mutta väistin nopeasti. Sen terävät kynnet kuitenkin ehtivät raapaisemaan kylkeeni isoja viijtoja. Jalkani pettivät uudelleen ja mäyrä syöksyi jälleen kimppuuni. Kierähdin äkkiä pois alta ja mäyrä syöksyi suoraan karhunvatukkapensaaseen. Olin pahasti alakynnessä kunnes sinä tulit. Taistelimme yhdessä valtavaa mäyrää vastaan. Se huitaisi voimakkaalla käpälän iskulla minut suuren männyn kylkeen. Kun pääsin taas jaloilleni huomasin sen raastavan vatsaasi terävillä kynsillään. Hyppäsin sen niskaan kiinni ja raavin sen päätä voimakkain iskuin. Upotin hampaani sen kaulaan niin, että se ulvaisi ja juoksi takaisin sinne mistä oli tullutkin. Juoksin nopeasti luoksesi. Makasit tajuttomana maassa. Pelkäsin sinun kuolleen, mutta onnekseni huomasin, että hengitit vielä. Yritin saada sinut hereille, mutta sinä vain makasit tajuttomana maassa. Haistoin kaksijalan löyhkän lähestyvän meitä. Otin niskastasi kiinni ja raahasin sinut karhunvatukkapuskaan piiloon.

Nimi: Salamatassu

08.11.2014 13:37
Salamatassu ponnisteli tuskissaan ylös ja alkoi juoksemaan kohti kaksijalkaa. Hän oli raivoissaan. Salamatassu paljasti kyntensä ja hyppäsi kaksijalan jakaan kiinni. Säikähtänyt kaksijalka heitti pienen laatikkomaisen pesän maahan ja lähti juoksemaan kauhuissaan.
- Ei hätää. Minä autan. Salamatassu rauhoitteli säikähtänyttä kissaa.
Naaras nyökkäsi peloissaan. Salamatassu repi ja puri laatikkomaista pesää, mutta mikään ei auttanut. Hän alkoi raapia epätoivoisesti pesän seinää. Pian seinästä kuului kolahdus ja seinä aukesi.
- Kiitos! Jään sinulle paljon velkaa! Naaras sanoi onnellisena päästessään vapaaksi.
- Mikä on nimesi? Naaras kysyi.
- Olen Salamatassu.
- Minä olen Aamukaste.
- Se on kaunis nimi. Salamatassu sanoi.
- Kiitos.
- Ei kai kaksijalka vain satuttanut sinua? Olet aivan veren peitossa. Salamatassu kysyi huolestuneena.
- Ei hätää. Ei se satuttanut minua, mutta se mäyrä!

Nimi: Salamatassu

10.10.2014 22:22
Salamatassu sokaistui hopean hohtoisesta valosta joka tulvahti esiin tyhjyydestä. Hän ei tietänyt yhtään oliko hänen silmänsä kiinni vai auki sillä vaikka hän näki valoa hän ei erottanut siinä mitään muuta eikä hänen nenäänsäkään kantautunut mitään hajua, josta olisi voinut päätellä edes missä hän oli. Yhtäkkiä hän alkoi kuulla ääniä. Äänet kaikuivat sekavina ja vaimeina hänen ympärillään. Salamatassun aistit alkoivat pikkuhiljaan palata ja hän tunsi jo maan allaan, joka alkoi täristä ja tömähdellä. Salamatassu aisti vaaran, mutta hän oli kykenemätön minkäänlaiseen liikkeeseen.Hän tunsi jonkun tarttuvan hänen niskanahkaansa ja vetäisevän niin kovasti, että hänen silmänsä rävähtivät auki. Salamatassu näki hahmon vierellään, hänen näkönsä oli vielä niin sumea, että hän ei kyennyt erottamaan kuka tämä hahmo oli, mutta ilmassa tuntui silti vahva pelkotuoksu. Pian Salamatassun näkö alkoi palata ennalleen ja hän huomasi olevansa karhunvatukkapuskassa ja myös tunnisti tämän hahmon täksi samaksi ruskeaksi naaraaksi, joka oli taistellut hänen kanssaan valtavaa mäyrää vastaan. Naaras ei kuitenkaa näyttänyt huomaavan Salamatussun heränneen, sillä hän katsoi karhunvatukoiden sekä lehtien läpi huolestuneen näköisenä. Pian kuului kuivien lehtien rapinaa ja molemmat kissat kyyristyivät maata vasten. Salamatassu näki valtavan kaksijalan lähestyvän heitä. Hän kauhistui kun suuri kaksijalka kumartui ja nappasi tämän kauniin naaraan ja teljitsi tämän oitis pieneen laatikkomaiseen pesään ja vei kauhuissaan maukuvan kissan mukanaan ja katosi pian kauas puiden ja pensaiden taakse.

Nimi: camilla

12.09.2014 17:00
Kissat <3

Nimi: camilla

12.09.2014 17:00
Hopeatassu . Juoksin niin kovaa kuin pystyin , henkeni edestä, klaanini edestä. Varjoklaanin soturit olivat minun ja Lehtitassun kintereillä. Lehtitassu kompastui, en jäänyt epäilemään vaan menin auttamaan häntä, mutta Varjoklaanin soturit olivat liian lähellä. Oli pakko taistella neljää kokenutta soturia vastaan. Lehtitassu ja minä kävimme rintarinnan taistoon. Sain vastaan Varjoklaanin soturin Rautaturkin. Hyökkäsin. Kynteni riistivät soturin kylkeä. Sitten minuun osui vihlova kipu , kun hampaat upposivat lapaani. Jatkuu ensi numerossa

Nimi: camilla

12.09.2014 16:44
Kissat <3

Nimi: Salamatassu

31.08.2014 22:09
Aamupartion jälkeen Salamatassu palasi takaisin leiriin pitkän partioinnin jälkeen kaikki olivat uupuneita ja he menivät pitkälleen maahan, kaikki paitsi Salamatassu. Hän oli todella levoton ja täynnä energiaa. Hän yritti purkaa energiaansa kynsimällä maata ja juoksemalla leiriä ympäri, kunnes hän pysähtyi tuoresaalis kasalle, jota ei kyllä oikein kasaksi voinut kutsua, sillä maassa oli vain muutama laiha luinen hiiri ja yksi melkein karvaton orava. Ei kestänyt kauaakaan, kun Salamatassu oli jo mestarinsa luona pyytämässä lupaa metsälle.
"Voisinko käydä saalistamassa vähäsen sillä tuoresaalista ei riitä edes muutamalle kissalle saati sitten koko klaanille."
"No, tietenkin saat, jos klaani tarvitsee riistaa."
"Kiitos Pilvihäntä."
"Ei tarvitse kiit- Pilvihäntä ei saanut lausettaan loppuu, kun Salamatassu jo säntäsi pensaaseen ja katosi.

Salamatassu saalisti pitkään. Hän oli napannut jo kuusi saaliseläintä. Salamatassu oli niin keskittynyt saalistamiseen, että ei huomannut ajan kulua eikä huomannut, että alkoi ajelehtia kohti kaksijalkalaa. Pian hän huomasi oudon hajun ilmassa hän tunnisti sen heti kissaksi, mutta ei tunnistanut hajussa minkään klaanin tuoksua. Salamatassu asteli kohti hajua ja pian hän alkoi kuulla kovaa maukumista ja rääkymistä. Salamatassu kiihdytti juoksuun ja loikkasi aluskasvillisuuteen. Pian hän näki kauniin ruskeaturkkisen naaraan seisovan hänen edessään. Salamatassu huomasi tämän kauniin turkin olevan aivan veren tahrima ja jokin tumma hahmo syöksyi heitä kohti. Nyt hän tajusi mistä se kaikki huuto oli peräisin, sillä suuri terävähampainen mäyrä hyökkäsi heitä kohti. Salamatassu paljasti kyntensä ja hampaansa kuten myös ruskea naaras hänen vierellään. He hyökkäsivät rinta rinnan pedon kimppuun. Mäyrä huitaisi naaraan voimakkaalla käpälällään suurta mäntyä päin ja syöksähti Salamatassun kimppuun. Mäyrä kaatoi hänet kumoon ja alkoi kynsiä Salamatassun vatsaa. Hän rääkyi kivusta ja yritti päästä irti mäyrän kovasta otteesta mutta hän ei pystynyt liikkumaan. Salamatassun silmät menivät kiinni kivusta ja yhtäkkiä päino hänen päältään katosi.
" Olenko tähtiklaanissa?"

Nimi: Salamatassu

23.02.2014 16:29
Salamatassu oli tosi innoissasi. Hän juoksi hurjaa vauhtia sotureiden pesälle ja huusi Pilvihäntää. Kului vain muutama sekunti, kun Pilvihäntä tuli ulos pesästä.
"Kirkasmarja sanoi, että saan palata takaisin soturikoulutukseeni." Salamatassu sanoi ja katsoi silmät sädehtien mestariansa.
"No, sitten saat luvan tulla mukaani aamupartioon."
"Jes, en ole ikinä ollut partioretkillä."
"Lähdemme nyt heti, Lehvätassu tulee mukaamme."

Nimi: Salamatassu

23.02.2014 08:50
Salamatassu oli jälleen yksin. Hän mietti Lehvätassun sanoja ja nousi jaloilleen. Hänen tassunsa tärisi ja lopulta petti. Salamatassu ihmeissään. Hän ei ymmärtänyt miksi hänen tassunsa käyttäytyi noin. Hän luuli tassunsa olevan jo terve, eikä siihen edes satu enään. Hän kokeili nousta uudelleen. Nyt hänen tassunsa ei tärissyt niin paljon kun oli hetki sitten. Hän otti askeleen ja toisen askeleen. Hänestä tuntui kuin hänen tassunsa voimistuisi askel askeleelta. Hän kiihdytti juoksuun ja juoksi oppilaiden pesän ympäri.
"Nyt minä käyn juttelemassa Kirkasmarjalle."Salamatassu sanoi samalla kun tasasi hengitystään.
Salamatassu käveli kohti Kirkasmarjan pesää. Hän tunsi että ilma oli viilentynyt huomattavasti viime kerrasta kun hän oli ulkona. Salamatassu kurkisti sisälle Kirkasmarjan pesään, mutta parantajaa ei näkynyt siellä. Hän katsoi ympärilleen ja näki Kirkasmarjan, joka juoksi kohti pesäänsä suu täynnä kissanminttua. Hän ei edes huomannut Salamatassua syöksyessään pesäänsä. Salamatassu astui myös sisään.
"Öö... Kirkasmarja...kun minulla oli Se tassu kipeä ja määräsit minulle paljon lepoa, mutta nyt tassuni on terve niin voisinko palata takaisin soturikoulutukseeni?"
"Tarkistan vielä tassusi ja sitten, jos tassusi on terve saat palata koulutukseesi."
Kirkasmarja käveli Salamatassu taakse ja tökkäsi etutassullaan Salamatassun oikeaa etutassua, kokeillakseen kuinka Se kestää. Salamatassu seisoi tukevasti jaloillaan,eikä edes horjahtanut.
"Saat palata koulutukseeni jo tänä aamuna, jos tahdot, mutta nyt minun täytyy mennä keräämään lisää yrttejä sillä lehtikadonaika lähestyy hurjaa vauhtia ja Se tuo tullessaan aina viheryskän.

Nimi: Salamatassu

22.02.2014 19:21
Salamatassu makasi oppilaiden pesässä tylsistyneenä. Hän olisi halunnut mennä koulutukseensa, tai ylipäätänsä ulos kävelemään, mutta Kirkasmarja oli määrännyt hänelle paljon lepoa, sillä hänen tassunsa ei paranisi muuten. Lehvätassu asteli Salamatassun viereen ja alkoi nuolla pitkin vedoin hänen selkäänsä.
"Kuinka sinä voit? Sattuuko tassuusi vielä?" Lehvätassu kysyi.
"Voin tosi hyvin, eikä tassuuni satu yhtään, mutta kaipaan koulutustani?"
"No, jos tassuusi ei satu niin etkö sinä sitten voisi palata koulutukseesi?"
"Kirkasmarja käski levätä paljon ja kielsi kävelemisen."
"Siitähän on jo kaksi päivää. Minusta sinun kannattaisi käydä hänen puheil-
"Lehvätassu, unohditko, että sinulla on koulutuksesi!" Vihainen huuto keskeytti hänen lauseensa.
"No, nyt minun kyllä täytyy mennä. Minua odotetaan jo Lehvätassu sanoi ja juoksi aukiolle.

Nimi: Salamatassu

24.01.2014 23:36
Salamatassu oli jo päässyt leirin sisäänkäynnille, mutta silloin hänen tassunsa petti kivun musertamana ja hän rojahti kuolleen ketun päälle pahasti haavoittuneena.

Salamatassu heräsi voimakkaiden yrttien hajuun. Hänet oli raahattu Kirkasmarjan luokse, joka sitoi salamatassun haavoittuneeseen tassuun hämähäkinseittiä, joka lopettaa veren vuodon.
"No heräsithän sinä vihdoinkin" Kirkasmarja mutisi, vaikka hän ei vilkaissutkaan Salamatassua, joka yritti nuolla haavoittunutta tassuaan.
"Sinuna en nuolisi sitä, sillä Se voi vaan pahentua"
"Parantuuhan minun tassuni?" Salamatassu kysyi hieman värisevällä äänellä.
"Tottahan toki" Kirkasmarja naurahti.
"Mutta joudut lepäämään pari päivää, sillä tuo ei ole mikään pikku naarmu" Kirkasmarja täydensi heti, kun huomasi Salamatassun helpottuneen ilmeen.
"Mutta saanhan minä silti kävellä?"
"Saat kyllä kävellä, jos on pakko, mutta varovaisesti. Tassu on vielä arka.
"Mutta huomenna on soturikoulutukseni"
"Puhuin mestarisi kanssa ja hän lupasi järjestää sinulle vapaata"
"Mutta nyt sinä voisit mennä pesääsi nukkumaan" Kirkasmarja sanoi ja auttoi Salamatassun seisomaan.

Salamatassu käveli kohti pesää, mutta silloin hän muisti, että hän oli unohtanut hakea hänen hautaamansa tuoresaliinsa metsästä. Salamatassu nilkutti kohti metsää hakemaan saaliinsa, mutta Tummatähti pysäytti hänet.
"Minne olet matkalla?" Tummatähti kysyi.
"Unohdin hakea metsästä saaliini jonka hautasin päivällä" Salamatassu selitti.
"Ja tuossa kunnossako ajattelit mennä vaeltelemaan yksi metsään?"
"En tainnut kyllä ajatella yhtään" Salamatassu vastasi ja kuopi maata.
"Voin käydä hakemassa saaliisi, jos kerrot minne hautasit sen" Tummatähti sanoi. Salamatassu kertoi Tummatähdelle tarkkaan mihin oli kätkenyt saaliinsa ja meni omaan lämpimään pesäänsä nukkumaan.

Nimi: Salamatassu

24.01.2014 15:03
...Hän syöksyi kohti kettua ja silmänräpäyksessä hän oli jo iskenyt hampaansa ketun lapojen väliin syvälle sen lihaan. Kettu ulvoi kivusta, sen selkä oli veren peitossa ja sen silmät kuohuivat vihasta ja Se ravisti Salamatassun irti itsestään. Kettu murisi raivosta ja hyppäsi Salamatassun kimppuun. Salamatassu tunsi pistävän kivun oikeassa etutassussaan, johon kettu oli tarttunut lujasti kiinni tikarimaisilla hampaillaan. Hän ulvoi polttavasta tuskasta ja yritti saada ketun hännästä otteen. Salamatassu sai ketun pörröisen hännän leukojensa väliin ja puri niin lujaa kun vain pystyi. Kettu rojahti kuolleena maahan ja päästi Salamatassun tassun vapaaksi. Ketun voittanut Salamatassu tajusi, että ketun heikko kohta oli häntä. Hän nilkutti raahatessaan kuollutta kettua ontuen kohti leiriä.

Nimi: Salamatassu

23.01.2014 23:30
Sori kun kirjotan tällätteissä pätkissä

Nimi: Salamatassu

23.01.2014 23:17
...Nyt hän haistoi voimakkaan metsähiiren hajun, joka tuli aluskasvillisuuden seasta. Salamatassu haistoi, että niitä on enemmän kuin yksi. Hän liikkui hitaasti hajua kohti, hän laski painonsa lavoille ja valmistautui loikkaan. Hän loikkasi aluskasvillisuuteen ja onnistui nappaamaan helposti kaksi metsähiirtä, jotka kuolivat välittömästi hänen kynsiensä alle. Salamatassu hautasi metsähiiret hiekkaan ja jatkoi riistan hankkimista.

Oli auringonhuipun hetki ja Salamatassu oli saanut kerättyä tusinan verran riistaa. Hän aikoi juuri palata takaisin leiriin, mutta silloin hän haistoi jotain jota ei ikinä olisi halunnut haistaa. Se oli kettu. Salamatassu toivoi, että kettu ei huomaisi häntä, mutta oli jo liian myöhäistä. Kettu katsoi Salamatassua liekehtivillä silmillään. Salamatassu haistoi jo oman pelkotuoksunsa, mutta silloin hän ravisti itsestään kaiken pelon irti ja syöksyi kohti kettua ja silmänräpäyksessä olin jo

Nimi: Salamatassu

23.01.2014 22:47
Tuuli ulvoi ja puhalsi viileästi Salamatassun kasvoille, mutta hän ei antanut sen häiritä, sillä hän oli metsästämässä riistaa Myrskyklaanille. Salamatassu haistoi jotain. Hän nuuhkaisi kunnolla ilmaa ja haistoi jäniksen heikon hajun, joka tarkoitti, että jänis oli ollut täällä, mutta nyt Se olisi varmasti jo tosi kaukana täältä. Salamatassu käveli vähän matkaa kaksijalkalaa kohti

Nimi: Kuutassu
Kotisivut: http://-/

26.05.2013 15:01
Hieno tarina!

Nimi: Tuulitassu

17.05.2013 23:44
Tuulitassu näki outoa unta.hän oli metsässä Tuulitassu otti yhdwn askeleen eteen.Tuulitassu tunsi liukasta tassujensa alla. Sitten hän tunsi raksahdukaen ja tunsi kuinka jää petti hänen allaan. Tuulitassu putosi veteen. Sitten Tuulitassu tunsi jonkun ravistavansa häntä käpälillään.
-HERÄÄ HERÄÄ TUULITASSU! Ääni kuului.Tuulitassu ra isti unen silmistään ja nousi pesemään itseään.
-Tule jo tuulitassu meitä odotetaan metsästyspartioon! Kissa hänen vieressään tiuskaisi.kun tuulitassu ja ookakynsi olivat kaukana he kuuliva rääkäisyn.
-RÄÄK!
-Mi..mi..mikä tuo oli.okakynsi kysyi?
-En tiedä.Tuulitassu vastaai
-Se taisi kuulua tuolta puskasta.samaan aikaan puska alkoi heilua....
EN JAKSANUT KIRJOITTAA MUTTA JATKAN KYLLÄ TARINAA HUOMENNA
.

Nimi: Tuulitassu

17.05.2013 23:20
Moi

Nimi:

02.04.2013 09:12
ILMOITA MUT JO PELIIN!

t:"Liekkipentu"

©2019 Warrior Catz - suntuubi.com